Arda Turan Silah - Barda Baslayan Arda Turan Berkay Kavgasi Hastanede Silah Atisiyla Bitmis Diken - Arda turan berkay kavgasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Arda Turan Silah - Barda Baslayan Arda Turan Berkay Kavgasi Hastanede Silah Atisiyla Bitmis Diken - Arda turan berkay kavgasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.. Arda turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı. Arda turan berkay kavgasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şarkıcı berkay'ı darp eden arda turan, emniyette 3 saat ifade verdi. Gece karısına asılıp burnunu kırdığı adamdan özür dilemek için hastahaneye silah götürüp. Arda turan'ın berkay şahin'in burnunu kırma olayı hakkında canlı yayında konuşan muhabir emrullah erdinç, 'arda'nın kullandığı silah ruhsatsız ve hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz' dedi.

Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Arda turan yüzde 100 ceza alacak arda turan hakkında 2 suçtan dolayı soruşturma yapılacak. Berkay'ın avukatı ayşegül mermer kamera kayıtlarında arda turan'ın elinde silah olduğunun görüldüğü aktarılan tutanakta. Kanal d muhabirinin iddiasına göre elindeki silah ile 1 el ateş edildiği için arda turan hakkında soruşturma açılacak.

Arda Turan In Emniyetteki Ifadesi Silah Kazayla Patladi Ahval
Arda Turan In Emniyetteki Ifadesi Silah Kazayla Patladi Ahval from ahvalnews.com
Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi. Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil. Arda turan'ın hastanede berkay ile tartışırken silahı masaya fırlatması da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Tam 18 dakika sonra, saatler 06.44'ü gösterirken berkay ve arda turan arasındaki. Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Sonrasında arda turan, berkay'ı yattığı hastane odasında ziyaret etmiş, bu sırada silah defalarca el değiştirdi. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi. Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor.

Arda, silah nedeniyle yüzde 100 ceza alacak.

Spor toto süper lig ekiplerinden 10.10.2018 günü saat 13:30 sıralarında idaremiz liv hospital hastanesinde silah ile ateş etme olayı. Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Mermi, tavanı deliyor.mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Arda'nın bir eliyle silah olduğu sanılan kabarıklığı tuttuğu da görülüyor. Arda turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı. Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. Video dünyası türkiye 3.428 views2 years ago. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Olayın detayların ise berkay'ın eşi habertürk'ten esin övet'e açıkladı. Sonrasında arda turan, berkay'ı yattığı hastane odasında ziyaret etmiş, bu sırada silah defalarca el değiştirdi.

Arda turan'ın berkay şahin'in burnunu kırma olayı hakkında canlı yayında konuşan muhabir emrullah erdinç, 'arda'nın kullandığı silah ruhsatsız ve hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz' dedi. 'arda turan silahla hastaneye gitti'. Arda, silah nedeniyle yüzde 100 ceza alacak. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam.

Arda Turan In Silahi Ruhsatsiz Sputnik Turkiye
Arda Turan In Silahi Ruhsatsiz Sputnik Turkiye from cdntr1.img.sputniknews.com
Arda turan'ın şarkıcı berkay'la yaşadığı ve berkay şahin'e saldırdığı olayın ardından beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'nde. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön. Gece karısına asılıp burnunu kırdığı adamdan özür dilemek için hastahaneye silah götürüp. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası. Olayın yaşandığı gece berkay'ın tedavi altına alındığı hastaneye silahla gittiği belirlenen turan'a 'ateşli silahlar kanunu'na. Arda turan'ın silahı ateşlendifutbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateşlendiği.

Arda turan ve ünlü şarkıcı berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Arda, silah nedeniyle yüzde 100 ceza alacak. Mermi, tavanı deliyor.mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi. Arda turan'ın berkay şahin'in burnunu kırma olayı hakkında canlı yayında konuşan muhabir emrullah erdinç, 'arda'nın kullandığı silah ruhsatsız ve hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz' dedi. Arda turan'ın hastanede yatan berkay'ın yanına kendisini izah etmek için gittiği, kendisinin eşini tanımadığını, öyle bir adam. Arda turan, berkay şahin'e gece kulübünde kafa atmış, olaylar emrullah erdinç'in açıklamaları şöyle: Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Arda'nın elindeki silah ateş alıyor. Arda turan'ın şarkıcı berkay'la yaşadığı ve berkay şahin'e saldırdığı olayın ardından beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'nde. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi.

Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle. Arda turan'ın berkay şahin'in burnunu kırma olayı hakkında canlı yayında konuşan muhabir emrullah erdinç, 'arda'nın kullandığı silah ruhsatsız ve hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz' dedi. Arda'nın bir eliyle silah olduğu sanılan kabarıklığı tuttuğu da görülüyor. 'arda turan silahla hastaneye gitti'. Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti.

Arda Turan In Hastaneyi Bastigi Silah Ruhsatsiz Cikti Son Dakika Spor
Arda Turan In Hastaneyi Bastigi Silah Ruhsatsiz Cikti Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Arda, silah nedeniyle yüzde 100 ceza alacak. 'silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama silah ruhsatsız'. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi. Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil. Arda turan kısa bir süre önce ifade vermek üzere beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne geldi. Futbolcu arda turan önceki akşam aralarında burak yılmaz'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla emirgan'daki gece kulübü hastaneye silahla gittim. Arda'nın elindeki silah ateş alıyor. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi.

Arda'nın elindeki silah ateş alıyor.

Berkay'ın avukatı ayşegül mermer kamera kayıtlarında arda turan'ın elinde silah olduğunun görüldüğü aktarılan tutanakta. Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Arda turan ve ünlü şarkıcı berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı. Arda turan'ın silahla hastaneyi niye bastığı merak ediliyor. Arda turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi. Arda turan emniyette verdiği ifadesinde, ben burak yılmaz'la konuşurken bir anda berkay beni burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Arda turan'ın hastanede yatan berkay'ın yanına kendisini izah etmek için gittiği, kendisinin eşini tanımadığını, öyle bir adam. Tam 18 dakika sonra, saatler 06.44'ü gösterirken berkay ve arda turan arasındaki. Arda turan'ın şarkıcı berkay'la yaşadığı ve berkay şahin'e saldırdığı olayın ardından beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'nde.

Futbolcu arda turan ve şarkıcı berkay arasındaki kavga gündemden düşmüyor arda turan. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti!

Posting Komentar

0 Komentar